Hopp til innholdet

Juleoppvisning 9. og 10.desember

Juleferien nærmer seg raskt og det betyr at vi skal få vise frem alt vi har lært og øvd på dette semesteret. Datoene for oppvisninger er satt til 9. og 10. Både gymnaster og trenere gleder seg veldig til å turne julen inn med dere.

Antrekk på juleoppvisningen er enten klubbdrakt, turndrakt eller vanlig treningstøy. Ta gjerne på svart shorts/tights utenfor drakten. Dersom de ulike partiene skal ha andre rekvisitter eller klær, vil dere få beskjed om dette fra trener og via e-post.

Kafeen er åpen, så la deg gjerne friste av nybakte kaker, pølser og diverse drikke disse dagene. Kafeen bruker Vipps eller kortbetaling. Inngang til semesteravslutning koster kr 125,- pr person over 16 år. Vipps gjerne på forhånd til 745815. Vi garanterer god stemning og masse fin turnaktivitet på alle våre oppvisninger. VELKOMMEN!

Se program i vedlagt dokument nedenfor.

PÅMELDING TIL NYTT VÅRSEMESTER 2024

Mandag 8.1. uke 2 ønsker vi alle våre nåværende og nye medlemmer velkommen tilbake til et nytt turnsemester. Minner om at alle medlemmer må melde seg inn før hvert semester. Dere vil få 1,5 ukers fortrinnsrett på partiene, før påmeldingen åpner for nye medlemmer. Vi har denne høsten hatt stor pågang og masse fylte partier, så vær tidlig ute for å sikre deres plass. Påmeldingen for dere som allerede er medlemmer åpner 11.desember og dere

 vil motta en e-post med lenke til de ulike partiene når påmeldingen åpner. Det er «førstemann til mølla prinsippet» som gjelder. 20.desember åpner vi påmeldinger for alle via vår hjemmeside www.nedreglommaturn.no.