Hopp til innholdet

Turnbursdag

HAR DU LYST TIL Å FEIRE BURSDAGEN DIN PÅ EN LITT ANNEN MÅTE?

Bestill Turn Bursdag, og inviter vennene dine til morsomme aktiviteter i turnhallen!

Foresatte vil få tilgang til kjøkken og spiserom, men må selv stå for all servering. Booking av bursdag gjøres via mail til turnbursdag@nedreglommaturn.no 

Praktisk informasjon
Dere disponerer kjøkken, bursdagsrom og turnhall i tilsammen to hele timer. Kjøkken og bursdagsrom kan benyttes fra 15 minutter før start til 15 minutter før bursdagen slutter. Da rekker dere å gjøre alt klart til gjestene kommer, samt rydde før bursdagen slutter.

Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap og koketopp. Dere tar selv med mat og drikke som skal serveres, i tillegg til engangskopper og fat. HUSK ENGANGSBESTIKK OG KAKESPADE!

Nedre Glomma Turn stiller med en bursdagsvakt som gjennomfører felles oppvarming for barna, og deretter tilrettelegger hallene og er til stede for å ivareta sikkerheten til barna. Dere må selv stille med minimum 2 voksne som er til stede og passer på. Ta gjerne med litt musikk, hallen er utstyrt med høyttalere og musikkanlegg som kan kobles til telefonen.

Bursdagsvakten tilrettelegger for aktivitet og lek i samarbeid med bursdagsbarnet i de haller som er tilgjengelig. Dersom dere har spesielle ønsker, må dette spesifiseres i epost ved booking.

Nedre Glomma Turn har som idrettsforening ordinær ansvarsforsikring, og vi anbefaler alle foresatte å sørge for egen forsikring på barna sine.

Hærverk, skade på utstyr eller eventuelt rengjøringstillegg (på grunn av oppkast f.eks.) faktureres den som har utført bookingen.

 Pris
Kr 2100,- for inntil 15 barn

Kr 2600,- for inntil 23 barn

Kr 3100,- for inntil 30 barn

Bestilling
Booking av turnbursdag gjøres via epost til turnbursdag@nedreglommaturn. Oppgi følgende informasjon i eposten:

Ønsket dato og klokkeslett, samt alternativ dato/klokkeslett

Antall barn

Alder på barna

Særskilte hensyn/ønsker 

Du kan feire bursdagen din her på fredager, lørdager eller søndager.

Fredager: 18.00-20.00
Lørdager: 12.00-14.00, 14.15-16.15 og 16.30-18.30
Søndager: 12.00-14.00,14.15-16.15 og 16.30-18.30