Hopp til innholdet

Utleie

Utleie

Vi tilbyr primært turnaktiviteter i aldersbestemte grupper på kvelden i våre konsepter. Utover dette har vi  aktivitetsdager, turnbursdag, turn camp i skolens ferier samt at alle skoler, barnehager og andre grupper er velkommen til å gjennomføre aktivitetsdager hos oss.

Private arrangement, barne/ungdoms-bursdag, bedriftsarrangement eller andre typer møter/aktiviteter er perfekt å gjøre hos oss. Vi tilbyr instruktør, muligheter for bevertning og annen tilrettelegging.

Vi kan arrangere treningssamlinger for idrettslag/grupper som ønsker aktivitet i helger og andre ferieperioder, både med/uten instruktør.
Mulighetene er mange. Ta kontakt for å høre hvordan vi kan skreddersy ditt arrangement på:

post@nedreglommaturn.no

Barnehager

Vårt konsept for barnehager sikrer at barna er fysisk aktive og får stimulert ulike grovmotoriske bevegelser som løpe, hoppe, krabbe, henge, svinge etc. i et spennende miljø. Det er mulighet for å spise og dusje etter aktiviteten dersom dere også ønsker det.

Ta kontakt med vår pedagog Martin Mathisen for mer informasjon på:

martin@nedreglommaturn.no

Skole

Skoler eller klasser er velkomne til å gjennomføre aktivitetsdager hos oss. Vi tilbyr hele eller halve dager, eventuelt bare noen timer, med kvalifiserte instruktører. Vi har opplegg for alle skolealdre og gruppestørrelser.

Ta kontakt med Lasse for nærmere informasjon på:

lasse@nedreglommaturn.no 

Mobil gymsal

Nedre Glomma Turn tilbyr skoler, barnehager, SFO, Idrettslag og eventuelle andre grupper trening med topp
kvalifiserte trenere og moderne utstyr. Vi kommer gjerne til din arena med vår mobile gymsal.

Vår satsing på mobil gymsal kom i gang da vi etter 5 år med egen turnhall, opplevde et stort behov for denne type aktivitet. Vi vil takke våre samarbeidspartnere IFAS Sport, Bertel O Steen og Lafinto. Uten deres nysgjerrighet på prosjektet ville vi ikke kunne realisert mobil gymsal, som kommer mange barn og unge til gode.

Ideen om en mobil gymsal fikk vi da vi merket stor pågang fra skoler som besøkte oss i vår moderne turnhall. Samtidig så merket vi at dette var en aktivitet som tappet skolene for penger, og at besøk fra en klasse ble kostbart med tanke på at de trengte transport hver gang. Da ønsket vi heller å tilrettelegge for at vi kunne komme ut til skolene med moderne utstyr, noe som er en mangelvare på mange skoler.

Vi gjennomfører også spesialtreninger for fotballgrupper, spydkastere og barneidrettsgrupper, og ønsker andre idretter velkommen til oss.

Ønsker dere besøk av oss for trening, happenings, kurs eller lignende, kan dere kontakte oss på:

lasse@nedreglommaturn.no

Idrettslag

Utgangspunktet for alle idrettslige prestasjoner ligger i treningsgrunnlaget. Basistrening er en allsidig trening som har til hensikt å gjøre utøverne bedre i stand til å utvikle spissferdigheter i respektive idretter. Treningen innehar øvelser for styrke, spenst, koordinasjon, balanse og bevegelighet osv.

Hvordan gjør vi det?
Treningen foregår i et spesielt tilrettelagt aktivitets miljø med utstyr for denne type trening. Vi har dyktige profesjonelle trenere som leder aktiviteten. Aktivitets opplegget er nøye planlagt og tilrettelagt med utgangspunkt i utøvernes ferdighetsnivå, idretten de kommer fra og spesifikke målsettinger. All planlegging skjer i samarbeid med dere. 

Hvem bør trene basistrening?
Aktiviteten er for alle idrettslag som ønsker å sette fokus på helheten til utøveren. Det er også mulig å avtale individuelle opplegg for enkeltutøvere. Vi anbefaler basistrening for alle fra 6 år som supplement til ordinær trening.

Starte opp?
Dersom dere ønsker et uforpliktende tilbud, ta kontakt med Lasse på:


lasse@nedreglommaturn.no