Hopp til innholdet

NGT skolen

Kvalitetsikring av trenere fra 14 år

Vi ønsker å utvide og forbedre tilbudet vårt, NGT – SKOLEN – kvalitetssikring av våre trenere, og tilbudet vi gir til våre medlemmer. NGT-skolen er et ettårig prosjekt med opplæring, undervisning, sikringskurs, praksis og tett oppfølging. Ved fullført utdanningsprogram mottar trenere et sertifikat.

Visjon:

Vi ser på idretten som en kritisk plattform for sosial interaksjon og læring, og gjennom vårt engasjement vil vi skape et positivt og trygt miljø som skaper felleskap og mestringsfølelse, samt
styrker fysiske, psykiske og mentale egenskaper hos barn og unge. Vi har en nøkkelrolle for å beholde ungdom lenger ved å skape gode og trygge rammer for utøverne.

Bakgrunn:

For å beholde og samtidig forbedre vår kvalitet og våre arbeidsrutiner ovenfor barn og unge som trener hos oss, vil vi at alle våre trenere skal gjennomføre NGT-Skolen. Dette er et pilotprosjekt, og det første i sitt slag i turnklubber i Norge. Dette er i stor grad deres første møte med arbeidslivet og vi ønsker da at med opplæring, god oppfølging og evaluering at de skal bli trygge, kreative og løsningsorienterte i sin jobb. Med NGT- Skolen ønsker vi å skape et eierskap til klubben, og at vi sammen kan kvalitetsikre at det er rette personer som ivaretar og utvikler klubbens verdier: S-P-R-E-K-T, sosialt – profesjonelt – respekt – energi – kompetanse – trygghet.

Vi er stolte av dette prosjektet og gleder oss til å se utviklingen videre! 

Har du lyst til å bli trener hos oss? Send en epost med en søknad til post@nedreglommaturn.no.