Hopp til innholdet

Kvalitet i alle ledd

Best mulig forutsetninger for å drive fysisk aktivitet

Velkommen til Nedre Glomma Turn

Vi jobber hardt hver eneste dag for å gi alle aktive, utviklende og morsomme oppgaver, slik at de har et godt utgangspunkt for videre utvikling.

Semesteravslutning

Sommerferien nærmer seg raskt og det betyr at vi ENDELIG kan invitere til en helt ordinær og koronafri semesteravslutning for alle våre grupper. Datoene for

Les mer »

17. mai – feiring!

I morgen skal vi endelig få feire Norges nasjonaldag sammen igjen! Vi går i tog fra Tollbodplassen i Fredrikstad kl. 12:30. Møt gjerne opp i

Les mer »

Sommercamp 2022

Nedre Glomma Turn inviterer til en aktiv, morsom og sosial SOMMERCAMP på Activ Center, Fredrikstad! Velkommen til sommerens store happening både for barn og ungdom. 

Les mer »

PÅSKECAMP 2022

Nedre Glomma Turn inviterer herved barn fra 6 til 12 år til Turncamp i påskeferien. Turncamp er et aktivitetstilbud for skolebarn med turn, lek og

Les mer »

Våre samarbeidspartnere

NGT

Hvorfor velge oss

Kvalitet i alle ledd

Med kvalitet mener vi trenerkompetanse kombinert med moderne anleggfasiliteter samt at våre medlemmer skal oppleve at vi er profesjonelle på alle områder.

"Norges beste grunnmur"

I dette legger vi at alle skal få et best mulig grunnlag for å utvikle seg videre, enten det er innenfor turn eller annen fysisk aktivitet.

Best mulig forutsetninger

Det er ikke alle som er i aktivitet hos oss som skal bli gymnaster eller aktive turnere. Derfor er et av våre fokusområder å stimulere de generelle kravene til fysisk aktivitet best mulig.

Tjenester

Sjekk ut våre andre tjenester vi kan tilby deg

Turn action

Bildegalleri

0 K
turnere hver uke
180
Kvadratmeter med plass
0
År med NGT
Fredrikstad

Besøk oss!

Vi gleder oss til å møte deg!
Gjerne ta kontakt om du har noen spørsmål, vi svarer så fort vi kan!