Hopp til innholdet

Paraturn hos NGT!

Vi har i mange år ønsket å skape et tilbud for barn og unge med funksjonsnedsettelser, og det er en glede å omsider invitere til paraturn hos Nedre Glomma Turn!

Nedre Glomma Turn sin visjon «Norges beste grunnmur» innebærer at barn og unge skal få et fundament hos oss til livets vei videre. Vi tilrettelegger for mestringsfølelse gjennom aktivitet og bidrar til å stimulere de generelle kravene til fysisk aktivitet best mulig. Vi er en profesjonell klubb i en av Norges største turnhaller og er veldig stolte av kvaliteten vi tilbyr.

Hvor: Nedre Glomma Turn, Tomteveien 25, 1618 Fredrikstad
Tid: Tirsdager og torsdager kl. 10.00 – 12.00
Semesterets varighet: Uke 41 – 49
Alder: 1.-7. trinn
Pris: Gratis

Hva kan du forvente?
Tilbudet foregår på dagtid, og vi samarbeider med Aktive Fredrikstad om gjennomføringen. Målgruppen er primært barn og unge innenfor autismespekter og psykisk utviklingshemming, og skal fungere som et supplement til undervisning på skolen. Det legges til rette for mestringsfølelse, aktivitetsglede og muligheten til å utforske hva turnhallen har å by på. Her finnes det gode muligheter for å legge opp til erfaringsbasert læring iht barnets IOP/ læringsmål.

Vi stiller med aktivitetsledere som vil legge opp til at barna kan boltre seg i aktivitet i våre turnhaller. Vi har i tillegg en kafeteria og dusj- og garderobemuligheter, som gjør det enkelt å tilrettelegge for en pause i aktiviteten og eventuelle dusjmuligheter i etterkant. Trenerne for dette tilbudet er begge to tidligere gymnaster, hvorav den ene er utdannet som fysioterapeut og massør og den andre har en bachelorgrad i «Trenerrollen». Natalia Moro og Nadine Oberste gleder seg til å bli kjent med nye barn og bidra til mestringsfølelse hos barna.

Dere må selv sørge for transport til og fra Nedre Glomma Turn. Det forventes at alle barn stiller med ledsager som aktivt bidrar ved behov.

Vi ønsker velkommen til treningsglede for alle!

For mer informasjon, ta kontakt med lasse@nedreglommaturn.no.

Med vennlig hilsen oss i Nedre Glomma Turn