Hopp til innholdet

Sommercamp 2023

Nedre Glomma Turn inviterer til en aktiv, morsom og sosial SOMMERCAMP på Activ Center, Fredrikstad!

I UKE 25 ønsker vi alle barn mellom 6 – 12 år velkommen til vår turnhall mandag, tirsdag og onsdag. Barna kan melde seg på en av dagene eller være med alle tre dagene til en rabattert pris.

I UKE 26 ønsker vi alle ungdommer mellom 13 – 20 år velkommen til vår turnhall mandag, tirsdag og onsdag. Ungdommene kan melde seg på en av dagene eller være med alle tre dagene til en rabattert pris.

Alle aktivitetene foregår i vår store turnhall med fem ulike arenaer samt utstyr som er med på å skape trygge omgivelser.

I tillegg vil barna og ungdommene få ulike utfordringer og aktiviteter i vårt nærområde, samt en tur til Kongsten fritidsbad for deltagere på onsdag.

Deltagerne trenger ingen forkunnskaper i turn eller annen idrett for å delta. Du trenger IKKE være medlem av Nedre Glomma Turnforening for å være med.

Det er voksne til stede under hele sommercampen som tar ansvar og leder all aktivitet i samarbeid med våre dyktige trenere. Vi legger til rette for at både barn og ungdom skal få tre dager fylt med masse aktivitet, allsidig lek og trening, samt morsomme opplevelser de sent vil glemme.

Håper du vil være med på vår fartsfylte sommercamp i Turnhallen! Se timeplan og ytterligere informasjon i vedlegget nedenfor.