Hopp til innholdet

Viktig informasjon om juleavslutninger 2021

Vi i Nedre Glomma Turn tar vårt samfunnsansvar knyttet til smittevern svært alvorlig, og har for sikkerhets skyld forhørt oss med kommuneoverlegen i Fredrikstad kommune før avslutningene i helgen

Vi kan gjennomføre avslutningene som planlagt, men har som forening valgt ha påbud om munnbind for publikum. Det er ingen begrensninger i antall publikummere pr. barn, men av hensyn til nasjonale retningslinjer om å begrense antall nærkontakter, oppfordrer vi til å kun ta med nærmeste familie denne gangen.

Under følgende forutsetninger ønsker vi velkommen til juleavslutninger i helgen:

  • Alle i publikum må ha på munnbind
  • Alle med symptomer på sykdom holder seg hjemme
  • Publikum spriter hender på vei inn i hallen
  • Publikum holder seg i ro/sittende under forestillingene

Dersom du har vært i nærheten av en korona-smittet person de siste to ukene, oppfordrer vi deg til å vurdere nøye om det er nødvendig å delta på avslutningen.

Inngang betales ved oppmøte, 100kr pr. voksen (barn under 16 år er gratis). Inngangsbilletten er ditt lodd i loddtrekningen, som trekkes under forestillingen.

Antrekk
Vi har fått mange henvendelser angående antrekk på juleavslutninger. Det viktigste «antrekket» er dessverre munnbindet til publikum. Dersom annet ikke er informert fra trener, er det vanlig treningstøy/turndrakt som gjelder. Nisseluer og/eller røde kinn er alltid hyggelig, og langt hår skal settes opp. Enkelte partier har fått litt flere føringer, dette gjelder:

  • 6-7 år gutter kan ha hvitt og rødt eller svart og rødt tøy på seg
  • 6-7 jenter, 8-9 jenter og 10-12 jenter kan ha vanlig treningstøy, men gjerne med noe rødt eller julete. Røde kinn og oppsatt hår.
  • 10-12 basistropp kan møte i svart treningstøy.