Semesteravslutning for gymlek 2019

Julen nærmer seg, og barna på gymlek gleder seg til å vise frem hva de har lært dette semesteret. Vi inviterer ale foreldre/foresatte og andre til semesteravslutning. Dette arrangeres i de vanlige treningstidene.

Semesteravslutning høst 2019 - 30. november og 1. desember

Julen nærmer seg rask, og det betyr semesteravslutninger for alle grupper på basisturn, basistropp, troppsgymnastikk og Turn og Trix.

Aktivitetsdager julen 2019

Hvis du ønsker mer trening før ferien kan du melde deg på aktivitetsdager. Dette er et tilbud for alle mellom 6 og 12 år i uke 49 og 50.

PÅMELDING HØST 2019 - Nye medlemmer er nå åpen

Her er oppdateringer av hvem som skal ha mottatt påmeldingslink

Alle linker er nå sendt ut. Har du ikke mottatt link? Kontakt oss på pamelding@nedreglommaturn.no. Husk fullt navn på medlem/barnet.

Påmelding Høstsemester 2019

Vi gjør nå klart påmeldingene for neste semester. Her finner du viktige datoer og informasjon du trenger enten du er medlem fra før, eller om du ønsker å bli medlem til høsten.

17. MAI 2019

Idretten i Fredrikstad er invitert av 17. mai Komiteen til å delta i Folketoget.

SEMESTERAVSLUTNING VÅR 2019 - GYMLEK

Nå er det snart sommer allerede og vi på Gymlek, gleder oss veldig til å vise dere hva vi har øvd på dette semesteret. Vi inviterer derfor foreldre/foresatte og andre til å få se hva barna har gjort i løpet av semesteret. Dette arrangeres i de vanlige treningstidene.

Samling for alle basisgymnaster i alder 8-9 år

Vi inviterer til samling for alle gymnaster på basis 8-9 år den 3.-4. mai med overnatting, trening, sosialt og måltider.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift