Nedre Glomma Turn

Turn og Trix

Turn og Trix

Treningen foregår i Basis Arena. Her jobber vi med basisøvelser som rulle, hjul, håndstående, stift, etc. for å gi de et grunnlag til å komme videre i utviklingstrappene. De blir inndelt i faste grupper etter nivå slik at alle får utfordringer ut i fra sine egne forutsetninger.

Målsetningen for denne gruppen er å utvikle ferdigheter ? og å lære elementer som de skal vise frem for foreldre/foresatte og andre på semesteravslutning som arrangeres i desember og juni hvert år. Gymnastene trener på det alderstrinnet som de fyller det samme året.

Tricking, eller triksing, er en treningsdisiplin som kombinerer spark fra kampsport med saltoer og andre elementer fra turn og dansebevegelser fra breakdance. Tricking er en relativt ny sport som er en blanding av hovedsakelig kampsport og turn. Triksing ligner veldig på sporten Extreme Martial Arts men det er ikke spark og slag. En annen kampsport som ligner på triksing er wushu. Disse sportene har mange likheter men det er ingen våpen i tricking som det er i wushu.

Triksing er ingen konkurransesport og har ingen regler.

Foreningen holder stengt for ordinære treninger i alle skolens ferier og helligdager.

Neste semester har oppstart i uke 2 - 2019


TOMTEVEIEN 25, 1618 FREDRIKSTAD


POST@NEDREGLOMMATURN.NO

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift