Hopp til innholdet

Åpen Idrettsbarnehage

Tidlig i aktivitet

Barn er skapt for bevegelse og aktivitet. Læring av bevegelse er en viktig del av barns totale utvikling. Aktivitet fremmer sunn og riktig utvikling. Fysisk mestring gir bedre selvtillit – uansett alder. Våre instruktører har god kompetanse og godt humør. Vi ønsker å gi barna positive opplevelser og mestringsglede. Hos oss får barn utfordringer tilpasset deres alder og utvikling under veiledning, støtte og omsorg av våre trenere.

Åpen iderettsbarnehage

– Et drop-in tilbud til alle som er hjemme med barn mellom 0 – 5 år, som ikke har barnehageplass eller bare har fri. En super mulighet til å være i aktivitet og leke med barna. En instruktør setter frem utstyr og leker som kan brukes, og det vil bli lagt til rette for at dere kan ta med matpakke og spise hos oss. Det er forelder som har ansvaret for barnet under hele oppholdet. Innenfor åpningstiden velger man selv oppmøte og varighet. 

TIRSDAGER
09:00 – 12:00
Pris 50,-kr pr barn

*Yngre søsken som ikke kan delta i leken – krabbe/gå selv: kr. 0,-

Kompetanse

Martin Mathisen er ansvarlig for Gymlek. Han er utdannet barnehagepedagog fra Høgskolen i Østfold og har jobbet som turntrener på ulike partier siden 2009. Med solid pedagogiske kompetanse, lang erfaring som trener og godt humør er Martin svært populær i turnhallen. Martin har sikringskurs og sørger derfor for at sikkerheten til barna blir godt ivaretatt under trening.

Barnehage

Vårt konsept for barnehager sikrer at barna er fysisk aktive og får stimulert ulike grovmotoriske bevegelser som løpe, hoppe, krabbe, henge, svinge etc i et spennende miljø. Det er mulighet for å spise og dusje etter aktiviteten dersom dere også ønsker det.

Ta kontakt med oss og vi kan skreddersy pakker som passer din barnehage.
martin@nedreglommaturn.no
+47 404 63 334

Velkommen til oss!